Jobba hos oss

Vill du jobba i ett familjeföretag med lång historia och korta beslutsvägar? Vill du bli en av våra serviceminded säljare som representerar vår devis; kunskap, trygghet och kvalitet på köpet? Sök jobb hos oss! Om vi har en ledig tjänst så hittar du den nedan.

Har vi ingen ledig tjänst annonserad för tillfället så skicka gärna in en spontanansökan. Det gör oss alltid glada när människor vill jobba hos oss! Vi söker dig som är utåtriktad med en positiv inställning och du är duktig på att möta kunden.

Utlysta tjänster

Snicken Visby söker dig som har stort driv, engagemang och kundfokus!

Sista ansökningsdag: 2019-08-15

Om tjänsten - Säljare bygglager på Snicken i Visby

Tjänsten passar dig som drivs av att ge dina kunder förstklassig service då du är företagets ansikte utåt när en kund kommer in på vårt försäljningslager för tungt byggmaterial. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter kunder med glädje. Arbetet består först och främst i att ge bästa tänkbara service till våra kunder och stödja dem på ett professionellt sätt vid köp av byggmaterial. Kunderna är allt från professionella kunder - byggföretag/entreprenörer, installatörer, industrier och kommun till privatkonsumenter så du behöver kunna anpassa din service efter kundens behov och kunna guida kunderna på rätt nivå till beslut och köp. Rätt nivå kan vara allt ifrån att vara rådgivare i material, söka produkter i vår stora databas, till att lasta material för kunden. Som säljare av byggmaterial på Snicken Visby förväntas du ta eget ansvar och egna initiativ inom ramen för din roll för att driva verksamheten framåt mot vår vision att vi är det naturliga valet i branschen och vi erbjuder ett heltäckande produktsortiment från "husgrunden till skorstenspipan" och allt däremellan. I arbetet ingår även varumottagning, inventering och plockningar av kundorder. Som en del av ett säljteam ansvarar du för att hålla ordning och reda på din arbetsplats så att vår försäljningsplats är i bästa skick.

Om dig

För att lyckas i tjänsten bör du vara en social person med stort driv och engagemang som gillar försäljning och kundkontakt. Du strävar alltid efter att ge professionell kundservice och ser möjligheterna framför begränsningarna. Vi söker dig som är engagerad och tycker om att göra det lilla extra för din omgivning och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du sätter dig snabbt in i nya datasystem då vi arbetar med en stor databas som styr allt från sökning av produkter, lagersaldo, plockningar av kundorder till inventering. Har du tidigare erfarenhet från arbete från handeln, gärna på byggvaruhus, eller om du har jobbat med byggmaterial, gärna virke, så är det en merit men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Om företaget

Snicken Visby är ditt kompletta byggvaruhus på Österby. Vi har hela spannet från minsta skruv till större maskiner. Vår ambition är att erbjuda ett heltäckande produktsortiment från "husgrunden till skorstenspipan" och allt däremellan. Snicken Visby är vårt största byggvaruhus på ön där vi har flera stora utställningar inom bland annat kök och badrum och ett gediget utomhuslager med virke, sten och annat tungt byggmaterial. I vår drive-in kan kunder lasta varor direkt från vårt stora lager. Vi har i koncernen Järn AB Södertorg mer än 80 års erfarenhet av järn- och bygghandel. Vi sätter en stolthet i att hålla rätt sortiment för våra kunder. Om kunden saknar något i vår butik så gör vi allt vi kan för att lösa det och vi brukar lyckas tack vare vår tillgång till ett stort antal leverantörer. Vi bygger Gotland.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. 6 månaders provanställning.

Arbetstiden schemaläggs i skift, måndag till fredag kl. 7-18 och lördagar kl. 10-13.

Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sök jobb här

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.