Jobba hos oss

Vill du jobba i ett familjeföretag med lång historia och korta beslutsvägar? Vill du bli en av våra serviceminded säljare som representerar vår devis; kunskap, trygghet och kvalitet på köpet? Sök jobb hos oss! Om vi har en ledig tjänst så hittar du den nedan.

Har vi ingen ledig tjänst annonserad för tillfället så skicka gärna in en spontanansökan. Det gör oss alltid glada när människor vill jobba hos oss! Vi söker dig som är utåtriktad med en positiv inställning och du är duktig på att möta kunden.

Utlysta tjänster

JÄRN AB SÖDERTORG SÖKER UTKÖRARE/VERKSTADSTEKNIKER

Sista ansökningsdag: 2022-06-12

Är du en social person som tycker om att träffa nya människor varje dag? Gillar du att skruva och meka? Sök då till vår kombinerade tjänst som utkörare och verkstadstekniker. Vi söker dig som vill leverera fullskalig service och kvalitativa lösningar både ute på fältet och i vår serviceverkstad.

OM TJÄNSTEN

Som utkörare/verkstadstekniker på Järn AB Södertorg består din arbetsdag av att köra ut produkter som vi säljer i butik. Du levererar till kunder runt hela ön. Produkterna du levererar och hjälper kunden att få på plats är av ett brett sortiment med allt från mekaniska lås, robotklippare och vitvaror m.m. När du inte är ute och leverera produkter så jobbar du på plats i vår serviceverkstad. I verkstan så utför du, tillsammans med dina kollegor, skruv- och mekarbeten i form av service- och underhåll på både bensin- och eldrivna maskiner, allt från gräsklippare och båtmotorer till skruvdragare och symaskiner.

VI SÖKER

Vi söker dig som är social, positiv och lösningsorienterad. Du tycker om att vara ute på fältet och ge god service till nya människor varje dag. Du har ett stort intresse för teknik och mekanik. Du gillar och är duktig på att skruva och meka. Du är ansvarstagande och har hög arbetsmoral samt ett gott öga för ordning och reda. Du är en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga, men även trygg i att ta egna initiativ och jobba på egen hand. Körkort B är ett krav.

DET HÄR FÅR DU HOS OSS

Du blir en del av vårt härliga serviceteknikerteam där vi gör varandra bra. Hos oss får du jobba i en kreativ miljö där du är med och påverkar varje dag. Vi välkomnar dina idéer som för oss framåt i vår gemensamma strävan att vara det naturliga valet i branschen. Vi uppmuntrar dig att ta egna initiativ och driva ditt ansvarsområde mot nya höjder. Vi tror på varje individs utveckling och ger möjlighet till så väl kompetensutveckling som personlig utveckling. Vi tror också på ordning och reda så hos oss får du en heltidstjänst, en trygg arbetsmiljö och en betydande påverkan på din egen löneutveckling. Vi har självklart kollektivavtal med schyssta villkor gällande allt från schema, ob-ersättning, sjukförsäkring och tjänstepension och mycket mer.

OM FÖRETAGET

Järn AB Södertorg är en fullsortimentsbutik med allt från verktyg, maskiner, hemelektronik, vitvaror, porslin, Panduro, trädgårdsmöbler, kaminer till stål och gas och mycket mer. Vi har en serviceverkstad och vi erbjuder leverans-, montering- och installationservice. Vi säljer med kunskap på köpet.

PRAKTISKT

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. 6 månaders provanställning. Arbetstiden schemaläggs i skift, måndag till fredag kl. 7-17 och lördagar kl. 10-15. Sista ansökningsdag är 12 juni, 2022.
Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sök jobb här

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.