Jobba hos oss

Vill du jobba i ett familjeföretag med lång historia och korta beslutsvägar? Vill du bli en av våra serviceminded säljare som representerar vår devis; kunskap, trygghet och kvalitet på köpet? Sök jobb hos oss! Om vi har en ledig tjänst så hittar du den nedan.

Har vi ingen ledig tjänst annonserad för tillfället så skicka gärna in en spontanansökan. Det gör oss alltid glada när människor vill jobba hos oss! Vi söker dig som är utåtriktad med en positiv inställning och du är duktig på att möta kunden.

Utlysta tjänster

Snicken Visby söker dig som har stort driv, engagemang och kundfokus! Byggvarusäljare

Sista ansökningsdag: 2020-10-20

Om tjänsten

Arbetet består först och främst i att ge bästa tänkbara service till våra kunder och stödja dem på ett professionellt sätt vid deras inköp av tungt byggmaterial. Kunderna är allt från professionella kunder - byggföretag/entreprenörer, installatörer, industrier och kommun till privatkonsumenter så du behöver kunna anpassa din service efter kundens behov. Att vara bygglagersäljare på Snicken Visby innebär arbetsuppgifter så som att hjälpa kunden att hitta rätt bland våra produkter, vara rådgivare i material, söka artiklar i vår databas vid försäljning från lager eller för att beställa till kund, plockning av kundorder, lasta material för kunden, fylla på varuplatser och inventera. Som en del av ett säljteam ansvarar du för att hålla ordning och reda på din arbetsplats så att allt är i bästa skick för försäljning.

Om dig

För att lyckas i tjänsten bör du vara en social person med stort driv och engagemang som gillar försäljning och kundkontakt. Vi söker dig som är en engagerad lagspelare som tycker om att göra det lilla extra för din omgivning och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du har mycket god datorvana och vana att arbeta med digitala verktyg via mobila enheter. Du sätter dig snabbt in i nya system då vi arbetar med en stor produktdatabas som styr allt från sökning av artiklar, lagersaldo, kassaförsäljning till inventering. Har du tidigare erfarenhet från handeln, gärna på byggvaruhus, eller om du har jobbat med byggmaterial, gärna virke, så är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har körkort B. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vill du jobba i ett familjeföretag med lång erfarenhet inom bygghandeln och korta beslutsvägar? Vi har en stark tro på våra medarbetare. Hos oss finner du schyssta villkor och har du ambitioner att utvecklas kommer du få utrymme att växa i din roll. Vi tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda. Hos oss får du vara med och påverka. Vårt arbete bygger på laganda, service och professionalism. Tillsammans bygger vi en arbetsmiljö som präglas av öppenhet, tillit och trygghet och vi söker alltid efter fler personer som delar vår passion för service och sälj. Vi vägleds av vår vision att vara det naturliga valet i branschen och hos oss får du möjligheten att ta egna initiativ i din roll för att driva verksamheten framåt.

Om företaget

Snicken Visby är ditt kompletta byggvaruhus på Österby. Vi har hela spannet från minsta skruv till större maskiner. Vår ambition är att erbjuda ett heltäckande produktsortiment från "husgrunden till skorstenspipan" och allt däremellan. Snicken Visby är vårt största byggvaruhus på ön där vi har flera stora utställningar inom bland annat kök och badrum och ett gediget utomhuslager med virke, sten och annat tungt byggmaterial. Vi har i koncernen Järn AB Södertorg mer än 80 års erfarenhet av järn- och bygghandel. Vi sätter en stolthet i att hålla rätt sortiment för våra kunder. Om kunden saknar något i vår butik så gör vi allt vi kan för att lösa det och vi brukar lyckas tack vare vår tillgång till ett stort antal leverantörer. Vi bygger Gotland.

Praktisk information

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. 6 månaders provanställning. Arbetstiden schemaläggs i skift, måndag till fredag kl. 7-18 och lördagar kl. 10-15.
Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sök jobb här

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.