Jobba hos oss

Vill du jobba i ett familjeföretag med lång historia och korta beslutsvägar? Vill du bli en av våra serviceminded säljare som representerar vår devis; kunskap, trygghet och kvalitet på köpet? Sök jobb hos oss! Om vi har en ledig tjänst så hittar du den nedan.

Har vi ingen ledig tjänst annonserad för tillfället så skicka gärna in en spontanansökan. Det gör oss alltid glada när människor vill jobba hos oss! Vi söker dig som är utåtriktad med en positiv inställning och du är duktig på att möta kunden.

Utlysta tjänster

Snicken Visby söker en Butikssäljare - inriktning verktyg och maskiner

Sista ansökningsdag: 2021-03-12

Vi behöver stärka vår anläggning i Visby med en relationskapande Butikssäljare som har starkt driv och engagemang. Vi söker en utåtriktad, resultatorienterad och prestigelös lagspelare som brinner för försäljning och som vårdar och utvecklar våra goda kundrelationer både mot proffs och privatkonsument.

Som Butikssäljare på Snicken består din arbetsdag av att aktivt möta våra kunder i butik. Komma med tips och råd vad gäller produkter och arbetssätt. Engagera dig i sortiment och exponering samt ha ett gott öga för ordning & reda. Du är en del av butiksäljteamet med ett nära samarbete med såväl lagersäljare som byggsäljare.

Som person är du utåtriktad och positiv samt brinner för att ge bra service. Du skapar snabbt ett förtroende hos kunden. Du är flexibel och kan anpassa dig efter kundens behov och kan se alternativa lösningar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning i liknande roll eller bransch. Har du dessutom arbetat med verktyg och maskiner är det meriterande.

Vidare vill vi att du

  • är framåt och initiativtagande och älskar försäljning
  • har en hög energinivå och gillar lite puls
  • kan skapa unika butiksupplevelser hos våra kunder, fyllda av exceptionell service och glädje
  • har god säljteknik och förhandlingsteknik
  • är ansvarstagande och har hög arbetsmoral
  • är en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga
  • är expert på att bygga och bibehålla lojalitet hos kunderna
  • har några års erfarenhet som säljare inom detaljhandeln där du har arbetat med aktiv personlig försäljning

Om företaget

Snicken Visby är ditt kompletta byggvaruhus. Vår ambition är att erbjuda ett heltäckande produktsortiment från "husgrunden till skorstenspipan" och allt däremellan. Hos oss får du jobba i en utvecklande miljö där du är med och påverkar varje dag. Vi välkomnar dina idéer och initiativ som för oss framåt i vår gemensamma strävan att vara det naturliga valet i branschen. Vi bygger Gotland.

Praktisk information

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. 6 månaders provanställning. Arbetstiden schemaläggs i skift, måndag till fredag kl. 7-18 och lördagar kl. 10-15.
Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Snicken Klinte söker säljare - sommarjobb!

Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Om tjänsten

Som säljare på Snicken består din arbetsdag av att aktivt möta våra kunder och ge dem bästa tänkbara service och stöd vid deras inköp. Kunderna är allt från professionella kunder - byggföretag/entreprenörer, installatörer, industrier och kommun till privatkonsumenter så du behöver kunna anpassa din service efter kundens behov. I tjänsten ingår arbetsuppgifter så som försäljning av byggmaterial, verktyg och maskiner, kassaarbete, uppackning av varor och inventering. Som en del av ett säljteam ansvarar du för att hålla ordning och reda på din arbetsplats så att allt är i bästa skick för försäljning.

Om dig

För att lyckas på det här sommarjobbet bör du vara en social person med stort driv och engagemang som gillar försäljning och kundkontakt. Vi söker dig som är en engagerad lagspelare som tycker om att göra det lilla extra för din omgivning och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du har mycket god datorvana och sätter dig snabbt in i nya datasystem då vi arbetar med en stor produktdatabas som styr allt från sökning av produkter, lagersaldo, kassaförsäljning till inventering. Vi ser gärna att du har körkort B. Tidigare erfarenhet från detaljhandeln, lagerarbete och truckkort är meriterande, men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Om företaget

Snicken Klinte är en kombinerad bygg- och järnhandel. Vi säljer ett brett sortiment av artiklar. Här finns allt från byggvaror, maskiner, verktyg och arbetskläder till skruv och muttrar. Vår ambition är att erbjuda ett heltäckande produktsortiment från "husgrunden till skorstenspipan" och allt däremellan. Vi har ett gediget utomhuslager med virke, sten och annat tungt byggmaterial. I vår drive-in kan kunder lasta varor direkt från vårt lager. Vi har i koncernen Järn AB Södertorg mer än 80 års erfarenhet av järn- och bygghandel. Vi sätter en stolthet i att hålla rätt sortiment för våra kunder. Om kunden saknar något i vår butik så gör vi allt vi kan för att lösa det och vi brukar lyckas tack vare vår tillgång till ett stort antal leverantörer. Vi bygger Gotland.

Praktisk information

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid - sommarjobb.
Arbetstiden schemaläggs i skift, måndag till fredag kl. 7-17.

Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Snicken Slite söker säljare - sommarjobb!

Sista ansökningsdag: 2021-03-31

Om tjänsten

Som säljare på Snicken består din arbetsdag av att aktivt möta våra kunder och ge dem bästa tänkbara service och stöd vid deras inköp. Kunderna är allt från professionella kunder - byggföretag/entreprenörer, installatörer, industrier och kommun till privatkonsumenter så du behöver kunna anpassa din service efter kundens behov. I tjänsten ingår arbetsuppgifter så som butikssälj av bland annat verktyg, maskiner och arbetskläder, kassaarbete, försäljning av byggvaror, uppackning av varor och inventering. Som en del av ett säljteam ansvarar du för att hålla ordning och reda på din arbetsplats så att allt är i bästa skick för försäljning.

Om dig

För att lyckas på det här sommarjobbet bör du vara en social person med stort driv och engagemang som gillar försäljning och kundkontakt. Vi söker dig som är en engagerad lagspelare som tycker om att göra det lilla extra för din omgivning och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du har mycket god datorvana och sätter dig snabbt in i nya datasystem då vi arbetar med en stor produktdatabas som styr allt från sökning av produkter, lagersaldo, plockningar av kundorder, kassaförsäljning till inventering. Kassavana, erfarenhet från detaljhandeln och körkort B är meriterande, men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Om företaget

Snicken Slite är en kombinerad bygg- och järnhandel. Vi säljer ett brett sortiment av artiklar. Här finns allt från virke, byggvaror, maskiner, färg, gräsklippare, verktyg och arbetskläder till djurfoder och skruv och muttrar på lösvikt. Vår ambition är att erbjuda ett heltäckande produktsortiment från "husgrunden till skorstenspipan" och allt däremellan. Vi har ett gediget utomhuslager med virke, sten och annat tungt byggmaterial. I vår drive-in kan kunder lasta varor direkt från vårt lager. Vi har i koncernen Järn AB Södertorg mer än 80 års erfarenhet av järn- och bygghandel. Vi sätter en stolthet i att hålla rätt sortiment för våra kunder. Om kunden saknar något i vår butik så gör vi allt vi kan för att lösa det och vi brukar lyckas tack vare vår tillgång till ett stort antal leverantörer. Vi bygger Gotland.

Praktisk information

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid - sommarjobb.
Arbetstiden schemaläggs i skift, måndag till fredag kl. 7-18 och lördagar kl. 10-13.

Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sök jobb här

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.